11 IN HET KLEIN: Chevrolet  en Mercedes ziekenwagens (Neo, 1/43)

Met vakantie of op doorgang in Nederland? Hopelijk kom je dan niet in een van deze wagens terecht. Als miniaturen kunnen we ze wel best pruimen.

Helemaal nieuw zijn ze niet, maar we keren met plezier even terug in de nog jonge Neo-geschiedenis. Op schaal 1/43 biedt de Nederlandse fabrikant al een tijdje twee knappe ziekenwagens aan. De Chevrolet GMT 600/610 komt zelfs in verschillende varianten, wij kozen voor een model uit de de regio midden-, west- en noord-Brabant.

21 IN HET KLEIN: Chevrolet  en Mercedes ziekenwagens (Neo, 1/43)

Het tweede model is een Mercedes Sprinter uit Drenthe, maar ook van die ambulance zijn er nog enkele andere versies. Ze zijn officieel wel uitverkocht, want betekent dat de fabrikant de productie heeft stopgezet. Je vindt ze echter wel nog in heel wat winkels en op oldtimer- en miniatuurbeurzen.

31 IN HET KLEIN: Chevrolet  en Mercedes ziekenwagens (Neo, 1/43)

Fabrikant: Neo Scale Models Schaal: 1/43 Richtprijs: 60 euro

Deel dit!
facebook IN HET KLEIN: Chevrolet  en Mercedes ziekenwagens (Neo, 1/43)0twitter IN HET KLEIN: Chevrolet  en Mercedes ziekenwagens (Neo, 1/43)0google IN HET KLEIN: Chevrolet  en Mercedes ziekenwagens (Neo, 1/43)0pinterest IN HET KLEIN: Chevrolet  en Mercedes ziekenwagens (Neo, 1/43)0email IN HET KLEIN: Chevrolet  en Mercedes ziekenwagens (Neo, 1/43)
 

Tags: , , , , , , ,