113 MEER POWER: Honda CR Z

We hebben er in België nog niet echt veel exemplaren van zien rijden, maar daarom gaan we je natuurlijk niet onthouden dat de Honda zijn hybride CR-Z opfrist en ook wat meer vermogen meegeeft.

Op details is het wachten tot de start van het Autosalon in Parijs, op donderdag 27 september. Voorlopig moeten we het dus doen met de belofte dat zowel de benzine- als de elektromotor krachtiger worden en de auto dus ook sterker zal presteren. Tegelijk werden ook de looks van de compacte coupé nog wat scherper, met hertekende koplampen (en natuurlijk leds voor de dagrijverlichting) en dito bumpers en velgen.

Deel dit!
facebook MEER POWER: Honda CR Z0twitter MEER POWER: Honda CR Z1google MEER POWER: Honda CR Z0pinterest MEER POWER: Honda CR Z0email MEER POWER: Honda CR Z
 

Tags: , , , ,