TECHNO C4 PICASSO VOORBODE: Citroën Technospace

Nog geen C4 Picasso op het Autosalon van Genève, al brengt Citroën wel deze Technospace mee.

De Technospace is de voorbode van de C4 Picasso, verwacht dus niet al te veel verschillen tussen deze conceptauto en het uiteindelijke productiemodel. Omdat het koetswerkontwerp al te radicale designexperimenten weert en omdat de technische specificaties de voeten op de grond houden.

Zo staat de 4,43 meter lange Technospace op het modulaire EMP2-platform, wordt hij aangedreven door een zuinige e-HDi-dieselmotor met een CO2-uitstoot van 98 g/km, krijgt het interieur een totaal nieuwe gebruikersinterface met aanraakscherm en biedt de koffer een laadvolume van minstens 537 liter.

De grote voorruit kennen we reeds van andere Citroën-modellen, maar het smoelwerk is helemaal nieuw. Het Citroën-logo loopt door in smalle led-strips, daaronder prijken de klassieke koplampen. Naast een gewone C4 Picasso zal Citroën ook met een verlengde Grand-afgeleide komen aanzetten. Verwacht de productieversie op de IAA in Frankfurt.

m1ny8xnbjxi9 C4 PICASSO VOORBODE: Citroën Technospace

Deel dit!
facebook C4 PICASSO VOORBODE: Citroën Technospace0twitter C4 PICASSO VOORBODE: Citroën Technospace0google C4 PICASSO VOORBODE: Citroën Technospace1pinterest C4 PICASSO VOORBODE: Citroën Technospace0email C4 PICASSO VOORBODE: Citroën Technospace
 

Tags: , , , , , , , ,