Mazda3 Nieuwe 3 ster van Mazda stand op het Autosalon van Brussel 2014

Op 16 januari opent het Autosalon van Brussel de deuren. Wat valt er te bewonderen in Paleis 4, op de stand van Mazda?

Mazda toont in Brussel natuurlijk zijn complete gamma personenwagens, maar de focus ligt toch wel op de heel recent volledig vernieuwde 3. Die is er als vier- en als vijfdeurs, de tweede versie is voor de Belgische markt zeker de belangrijkste. Andere sterren op de eerder zakelijke (wegens geen concepts en geen race- of aanverwant geweld) stand zijn de goed lopende CX-5 en de 6, de auto waarmee AutoWereld in 2013 nog een spannende zuinigheids(lezers)wedstrijd organiseerde. Een buitenbeentje blijft de MX-5, het is nog even (on)geduldig wachten op de opvolger.

Op de AutoWereld-salonpagina vind je alles over het Autosalon van Brussel.
Naast de praktische informatie en een handig modeloverzicht, vind je er interessante lijstjes en de grote #autowereldgespot-salonwedstrijd.

Deel dit!
facebook Nieuwe 3 ster van Mazda stand op het Autosalon van Brussel 20140twitter Nieuwe 3 ster van Mazda stand op het Autosalon van Brussel 20143google Nieuwe 3 ster van Mazda stand op het Autosalon van Brussel 20141pinterest Nieuwe 3 ster van Mazda stand op het Autosalon van Brussel 20140email Nieuwe 3 ster van Mazda stand op het Autosalon van Brussel 2014
 

Tags: , , , , , , , ,