Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nostalgie / Fotoreportage Normandy Beach Race 2021 - gastbijdrage

Geschreven door Klaas Janssens op 25-09-2021

Begin september 2021 was de Riva Belle Beach in Ouistreham, Normandië, het decor voor de derde editie van de Normandy Beach Race.

De Normandy Beach Race, in 2021 aan zijn derde editie toe, is een gratis evenement op het strand van Normandië. Begin september vormde de Riva Belle Beach in Ouistreham het toneel voor een driedaagse treffen voor klassieke motoren en auto's, die volgas over het 200 meter lange strand sjeezen. De deelnemende voertuigen moeten van voor 1947 zijn, maar verder zijn er geen echte regels. Er worden geen chrono's genomen en geen prijzen uitgedeeld, alles staat in het teken van heerlijke hot-rods en ouderwets rijplezier - weliswaar gekruid met aantrekkelijke flag girls en spectaculaire night runs.

Voor deze editie, georganiseerd op 10,11 en 12 september 2021, tekenden ongeveer 40 motorfietsen en 40 oldtimers present, afkomstig uit 13 verschillende landen. Waaronder België, vertegenwoordigd door onder meer Matthias van Brussel met zijn prachtige FN uit 1931. Ook aanwezig: een Belly Tank Racer, een Dodge Baquet, een Bugatti Type 51 en en een Griffon. Nu zeggen foto's in deze meer dan deze duizend woorden, dus vergeet zeker niet de fotogalerij te bekijken.

Foto's: Miguel Deliart 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten