Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

TWEEDEHANDS / Rolls-Royce convertible cabrio

Ons referentienr : 6458865

Contacteer de verkoper×
Verkoper
Adres 3910 Neerpelt

Alle velden zijn verplicht

Bericht verzenden
Hoewel wij veel aandacht besteden aan de inhoud van onze website, is het onmogelijk om alle zoekertjes in detail na te kijken. We raden u dan ook aan om steeds alert te zijn voor bedrog. Koop nooit een auto zonder hem vooraf te hebben gezien en betaal vooral nooit op voorhand, per cheque of postmandaat, zelfs bij wijze van voorschot.

Hier vind je een paar adviezen om te vermijden dat je in de val trapt tijdens je zoektocht.
Basisinformatie
Merk Rolls-Royce
Model Corniche
Terugvorderbare B.T.W Nee
Voertuigdetails
Buitenkleur Bruin
Brandstof Benzine
Technische informatie

Rolls Royce Corniche Convertible

Type 1
4/1976
6.8L V8 200PK
NL- kenteken
Afgelezen KM-stand 41.500 mijlen

Zelfs na 45 jaar is deze Corniche door zijn prachtige lijnen en kleuren-combinatie nog steeds een absolute verschijning. Voor de échte kenner is deze two-tone lakkleur (Silver Sand over Walnut) met beige leder en beige cabrio de meest geliefde.

De Corniche werd nieuw geleverd in Las Vegas en was daar 32 jaar in bezit van de eerste eigenaar. In 2008 kwam de auto naar Europa en was daar 12 jaar in bezit van de 2e eigenaar (Monaco).

Plm. 15 jaar geleden werd de buitenkant over gespoten en is nog steeds mooi. Tevens werd het interieur volledig gerestaureerd. Werkelijk álle lederen delen werden vernieuwd alsmede het volledige houtwerk. De gehele vloerbedekking, zelfs in de kofferbak, werd eveneens vernieuwd.

Einde 2017 vond een technische restauratie plaats bij Parent in Knokke. Het complete remsysteem, alle hydrauliek, rubbers en pakkingen werden vernieuwd en gereviseerd. (Vele foto’s beschikbaar) Een groot onderhoud werd eveneens uitgevoerd. De Corniche heeft sedert dien slechts 350 mijlen gereden APK tot januari 2023.

Dit alles maakt deze Rolls tot een goede investering. De waarde zal alleen maar toenemen en ondertussen is het puur genieten van het bezit’ en van zijn heerlijke rijgedrag.

Het interieur alsmede alle chroomdelen zijn absoluut A1 (concours-staat). Het lakwerk is zeker mooi maar nét niet perfect. Anderzijds eigenlijk veel té mooi om iets aan te doen, maar dat is aan de nieuwe eigenaar.

Klein minpuntje is dat de airco momenteel niet functioneert (pomp draait wel, systeem bijvullen ?) maar dat is niet onoplosbaar.

De Rolls werd recent op NL kenteken gezet met een oud’ kentekennummer met donkerblauwe platen.

Als autoliefhebber heb ik ondertussen het Rolls Royce-virus’ te pakken en wil ik mijn Corniche vervangen (met wat meer investering) voor een RR Silver Cloud 2. Daarom ondanks kortstondig bezit al weer te koop. Het heeft voor mij allemaal geen haast, ik ben super trots met deze beauty. Serieuze kandidaten zijn op afspraak welkom om de Corniche te komen bezichtigen in Neerpelt Belgie.

Deze informatie wordt in de taal (talen) van de verkoper weergegeven.

Een fraude melden

Produpress is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie.