Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Vrije tijd / FOTOSPECIAL: Supercar Story @ Autoworld Brussels (17/12-23/01)

Geschreven door Yeelen Möller op 17-12-2021

Autoworld Brussel, het beste museum ter wereld (of toch van ons land), heeft weer een geweldige expo op poten gezet: Supercar Story. Het is een bloemlezing van de beste, snelste en exclusiefste auto's van de laatste 70 jaar.

Van vrijdag 17 december 2021 tot zondag 23 januari 2022 kan iedereen die ooit een poster boven zijn bed had hangen van zijn/haar/diens favoriete supercar terecht bij Autoworld Brussels, ons favoriete museum in het Jubelpark. Dit weekend brengen we een video uit waarbij we de meest interessante feitjes samenvatten, maar vandaag stuurden we al een van onze fotografen af op de meer dan 40 uitzonderlijke wagens van de naoorlogse jaren tot 2015.

Een collectie om duimen en vingers bij af te likken, of, zoals redacteur Steven het kort en bondig weet te zeggen: "Als je eens niet zou weten wat doen, die expo is serieus de moeite." Hogere prijs bestaat er haast niet, zelfs al komt het van onze eigen superlatievenspecialist. Tickets kan je vinden op de website van Autoworld, een uitgebreide fotoreeks vind je in de galerij.

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten