Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 3 Reeks

Algemene tevredenheid : 16.34/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.02
Volgende wagen : 84.29% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 936 beoordelingen

BMW 3 Reeks

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 24.04 %
  • Probleem motor 17.72 %
  • Probleem slijtage binnenkant 14.95 %
Dashboard
  • Comfort 7.49/10
  • Prestaties 8.31/10
  • Onderhoud 7.28/10
  • Kost 6.92/10
  • Betrouwbaarheid 8.36/10
  • Gebruiksgemak 8.17/10
  • Verbruik 7.4/10
  • Veiligheid 8.46/10
  • Uitrusting 6.4/10
  • Wegligging 8.31/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

BMW 3 Reeks Berline
Algemene tevredenheid : 16.54/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.68
Volgende wagen : 85.63% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Berline

BMW 3 Reeks Cabrio
Algemene tevredenheid : 16.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.14
Volgende wagen : 85.71% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Cabrio

BMW 3 Reeks Coupé
Algemene tevredenheid : 15.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.61
Volgende wagen : 86.36% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Coupé

BMW 3 Reeks Gran Turismo
Algemene tevredenheid : 16.75/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Gran Turismo

BMW 3 Reeks Touring
Algemene tevredenheid : 15.99/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.67
Volgende wagen : 81.82% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Touring

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken