Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Citroën Berlingo

  • Aankoopcriteria
  • Binnenruimte
  • Kofferinhoud
  • Prijs
  • Defecten
  • Probleem ophanging 17.06 %
  • Probleem electronica 16.47 %
  • Probleem slijtage binnenkant 10.59 %
Dashboard
  • Comfort 6.97/10
  • Prestaties 6.51/10
  • Onderhoud 6.68/10
  • Kost 6.7/10
  • Betrouwbaarheid 7.29/10
  • Gebruiksgemak 8.15/10
  • Verbruik 6.11/10
  • Veiligheid 7/10
  • Uitrusting 6.63/10
  • Wegligging 6.6/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Citroën Berlingo 3d
Algemene tevredenheid : 14.6/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.2
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Citroën Berlingo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo 3d

Citroën Berlingo 5d
Algemene tevredenheid : 14.61/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.76
Volgende wagen : 61.48% van de eigenaars van de Citroën Berlingo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo 5d

Citroën Berlingo Multispace 4d
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Citroën Berlingo Multispace 4d

Citroën Berlingo Multispace 5d
Algemene tevredenheid : 15.43/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.71
Volgende wagen : 85.71% van de eigenaars van de Citroën Berlingo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo Multispace 5d

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken