Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

>> Ontdek gratis wat de huidige waarde van uw auto is

>> Ontdek gratis wat de huidige waarde van uw auto is

Schatten

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Jeep Wrangler

Algemene tevredenheid : 14.27/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Jeep Wrangler zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 15 beoordelingen

Jeep Wrangler

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Carrosserie
  • Design
  • Defecten
  • Probleem roest 25 %
  • Probleem electronica 18.75 %
  • Probleem motor 18.75 %
Dashboard
  • Comfort 6.73/10
  • Prestaties 7.4/10
  • Onderhoud 6.27/10
  • Kost 5.27/10
  • Betrouwbaarheid 6.73/10
  • Gebruiksgemak 7.93/10
  • Verbruik 4.71/10
  • Veiligheid 7.6/10
  • Uitrusting 6.93/10
  • Wegligging 7.07/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Jeep Wrangler 2d
Algemene tevredenheid : 13/20 Gem. verbruik (l/100km) : 12.13
Volgende wagen : 50% van de eigenaars van de Jeep Wrangler zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Jeep Wrangler 2d

Jeep Wrangler 3d
Algemene tevredenheid : 10/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.33
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Jeep Wrangler zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Jeep Wrangler 3d

Jeep Wrangler 4d
Algemene tevredenheid : 15.4/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11.9
Volgende wagen : 60% van de eigenaars van de Jeep Wrangler zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Jeep Wrangler 4d

Jeep Wrangler Unlimited
Algemene tevredenheid : 18.33/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.67
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Jeep Wrangler zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Jeep Wrangler Unlimited

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken