Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de KIA Ceed

Algemene tevredenheid : 15.51/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.44
Volgende wagen : 67.78% van de eigenaars van de KIA Ceed zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 90 beoordelingen

KIA Ceed

  • Aankoopcriteria
  • Met garantie
  • Prijs
  • Standaarduitrusting
  • Defecten
  • Probleem electronica 27.94 %
  • Probleem naverkoop/garantie 16.18 %
  • Probleem ophanging 14.71 %
Dashboard
  • Comfort 7.31/10
  • Prestaties 7.51/10
  • Onderhoud 7.97/10
  • Kost 7/10
  • Betrouwbaarheid 8.24/10
  • Gebruiksgemak 8.06/10
  • Verbruik 6.74/10
  • Veiligheid 8.01/10
  • Uitrusting 7.83/10
  • Wegligging 7.59/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

KIA Cee'd
Algemene tevredenheid : 15.44/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.49
Volgende wagen : 73.53% van de eigenaars van de KIA Ceed zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

KIA Cee'd

KIA Cee'd SW
Algemene tevredenheid : 15.77/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.36
Volgende wagen : 68.57% van de eigenaars van de KIA Ceed zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

KIA Cee'd SW

KIA Ceed
Algemene tevredenheid : 9/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8

KIA Ceed

KIA Ceed SW
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

KIA Ceed SW

KIA Pro_cee'd
Algemene tevredenheid : 15.84/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.34
Volgende wagen : 63.16% van de eigenaars van de KIA Ceed zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

KIA Pro_cee'd

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken