Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Mercedes-Benz S-Klasse

Algemene tevredenheid : 17.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.08
Volgende wagen : 86.84% van de eigenaars van de Mercedes-Benz S-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 38 beoordelingen

Mercedes-Benz S-Klasse

  • Aankoopcriteria
  • Confort
  • Merk
  • Binnenruimte
  • Defecten
  • Probleem electronica 34.78 %
  • Probleem ophanging 13.04 %
  • Probleem motor 10.87 %
Dashboard
  • Comfort 9.34/10
  • Prestaties 8.55/10
  • Onderhoud 7.62/10
  • Kost 6.45/10
  • Betrouwbaarheid 8.53/10
  • Gebruiksgemak 8.68/10
  • Verbruik 7.08/10
  • Veiligheid 9.32/10
  • Uitrusting 7.92/10
  • Wegligging 8.45/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Mercedes-Benz Klasse S Coupé
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Mercedes-Benz Klasse S Coupé

Mercedes-Benz S-Klasse Berline
Algemene tevredenheid : 17.51/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.05
Volgende wagen : 86.49% van de eigenaars van de Mercedes-Benz S-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz S-Klasse Berline

Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Mercedes-Benz S-Klasse zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken