Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Opel Combo

Algemene tevredenheid : 12.17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.33
Volgende wagen : 36.67% van de eigenaars van de Opel Combo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 30 beoordelingen

Opel Combo

  • Aankoopcriteria
  • Kofferinhoud
  • Binnenruimte
  • Prijs
  • Defecten
  • Probleem motor 24.56 %
  • Probleem naverkoop/garantie 15.79 %
  • Probleem electronica 12.28 %
Dashboard
  • Comfort 5.93/10
  • Prestaties 6.5/10
  • Onderhoud 6.04/10
  • Kost 6.43/10
  • Betrouwbaarheid 6.1/10
  • Gebruiksgemak 7.93/10
  • Verbruik 6.53/10
  • Veiligheid 6.7/10
  • Uitrusting 6/10
  • Wegligging 6.67/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Opel Combo 3d
Algemene tevredenheid : 14/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Opel Combo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Combo 3d

Opel Combo 5d
Algemene tevredenheid : 11.96/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.33
Volgende wagen : 29.63% van de eigenaars van de Opel Combo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Combo 5d

Opel Combo Life 4d
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Opel Combo Life 4d

Opel Combo Life 5d
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Opel Combo Life 5d

Opel Combo Tour
Algemene tevredenheid : 14/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Opel Combo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Combo Tour

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken