Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Opel Insignia

Algemene tevredenheid : 15.43/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.42
Volgende wagen : 55.81% van de eigenaars van de Opel Insignia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 129 beoordelingen

Opel Insignia

  • Aankoopcriteria
  • Design
  • Confort
  • Standaarduitrusting
  • Defecten
  • Probleem electronica 32.37 %
  • Probleem remmen 24.46 %
  • Probleem motor 15.83 %
Dashboard
  • Comfort 8.19/10
  • Prestaties 7.53/10
  • Onderhoud 6.89/10
  • Kost 6.45/10
  • Betrouwbaarheid 7.51/10
  • Gebruiksgemak 7.97/10
  • Verbruik 6.3/10
  • Veiligheid 8.22/10
  • Uitrusting 8.05/10
  • Wegligging 8.23/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Opel Insignia 4d
Algemene tevredenheid : 15.59/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.52
Volgende wagen : 63.64% van de eigenaars van de Opel Insignia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Insignia 4d

Opel Insignia 5d
Algemene tevredenheid : 15.18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.47
Volgende wagen : 62.75% van de eigenaars van de Opel Insignia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Insignia 5d

Opel Insignia Country Tourer
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Opel Insignia Country Tourer

Opel Insignia Grand Sport
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia Sports Tourer
Algemene tevredenheid : 15.59/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.34
Volgende wagen : 46.43% van de eigenaars van de Opel Insignia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Insignia Sports Tourer

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken