Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Peugeot 308

Algemene tevredenheid : 15.72/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.2
Volgende wagen : 67.94% van de eigenaars van de Peugeot 308 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 131 beoordelingen

Peugeot 308

  • Aankoopcriteria
  • Confort
  • Prijs
  • Standaarduitrusting
  • Defecten
  • Probleem electronica 31.18 %
  • Probleem motor 19.35 %
  • Probleem remmen 11.83 %
Dashboard
  • Comfort 7.87/10
  • Prestaties 7.36/10
  • Onderhoud 7.33/10
  • Kost 7.06/10
  • Betrouwbaarheid 7.68/10
  • Gebruiksgemak 8.08/10
  • Verbruik 7.3/10
  • Veiligheid 8.04/10
  • Uitrusting 7.82/10
  • Wegligging 8.15/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Peugeot 308 3d
Algemene tevredenheid : 17.33/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.17
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Peugeot 308 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot 308 3d

Peugeot New 308 5d
Algemene tevredenheid : 16.25/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.88
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Peugeot 308 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot New 308 5d

Peugeot 308 CC
Algemene tevredenheid : 15.47/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.9
Volgende wagen : 73.33% van de eigenaars van de Peugeot 308 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot 308 CC

Peugeot New 308 SW
Algemene tevredenheid : 15.16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.34
Volgende wagen : 66.07% van de eigenaars van de Peugeot 308 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot New 308 SW

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken