Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek al onze nieuwe ‘AutoSalon’ producten en abonnementen !

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Porsche 911

Algemene tevredenheid : 17.38/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11.77
Volgende wagen : 87.91% van de eigenaars van de Porsche 911 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 91 beoordelingen

Porsche 911

  • Aankoopcriteria
  • Prestaties
  • Merk
  • Design
  • Defecten
  • Probleem electronica 31.58 %
  • Probleem versnellingsbak 15.79 %
  • Probleem motor 15.79 %
Dashboard
  • Comfort 7.02/10
  • Prestaties 9.43/10
  • Onderhoud 6.68/10
  • Kost 5.77/10
  • Betrouwbaarheid 8.78/10
  • Gebruiksgemak 7.82/10
  • Verbruik 6.15/10
  • Veiligheid 8.59/10
  • Uitrusting 7.01/10
  • Wegligging 9.16/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Porsche 911
Algemene tevredenheid : 17.42/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11.82
Volgende wagen : 90.54% van de eigenaars van de Porsche 911 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Porsche 911

Porsche 911 Cabrio
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Porsche 911 Cabrio

Porsche 911 Cabriolet
Algemene tevredenheid : 17.24/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11.56
Volgende wagen : 76.47% van de eigenaars van de Porsche 911 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Porsche 911 Cabriolet

Porsche 911 Coupé
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Porsche 911 Coupé

Porsche 911 Speedster
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Porsche 911 Speedster

Porsche 911 Targa
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Porsche 911 Targa

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken