Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Ben jij een F1 kenner? AutoWereld daagt je uit!

Ben jij een F1 kenner? AutoWereld daagt je uit!

Speel mee >>

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Subaru Impreza

Algemene tevredenheid : 16.6/20 Gem. verbruik (l/100km) : 9.99
Volgende wagen : 83.72% van de eigenaars van de Subaru Impreza zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 43 beoordelingen

Subaru Impreza

  • Aankoopcriteria
  • Wegligging
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem versnellingsbak 31.25 %
  • Probleem electronica 12.5 %
  • Probleem motor 12.5 %
Dashboard
  • Comfort 7.05/10
  • Prestaties 8.44/10
  • Onderhoud 7.44/10
  • Kost 6.33/10
  • Betrouwbaarheid 8.42/10
  • Gebruiksgemak 8.14/10
  • Verbruik 5.69/10
  • Veiligheid 8.21/10
  • Uitrusting 7.63/10
  • Wegligging 8.98/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Subaru Impreza 4d
Algemene tevredenheid : 16.76/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11.18
Volgende wagen : 88.24% van de eigenaars van de Subaru Impreza zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Subaru Impreza 4d

Subaru Impreza 5d
Algemene tevredenheid : 16.22/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.96
Volgende wagen : 82.61% van de eigenaars van de Subaru Impreza zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Subaru Impreza 5d

Subaru Impreza SW
Algemene tevredenheid : 18.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11.17
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Subaru Impreza zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Subaru Impreza SW

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken