Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Volkswagen Golf

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Betrouwbaarheid
  • Verbruik
  • Defecten
  • Probleem electronica 26.29 %
  • Probleem motor 18.86 %
  • Probleem versnellingsbak 11.24 %
Dashboard
  • Comfort 7.55/10
  • Prestaties 7.62/10
  • Onderhoud 7.02/10
  • Kost 7.05/10
  • Betrouwbaarheid 8.16/10
  • Gebruiksgemak 8.25/10
  • Verbruik 7.3/10
  • Veiligheid 8.25/10
  • Uitrusting 6.89/10
  • Wegligging 8.09/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Volkswagen Golf Cabriolet
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.14
Volgende wagen : 72.73% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Cabriolet

Volkswagen Golf VII 3d
Algemene tevredenheid : 15.83/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.8
Volgende wagen : 78.26% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf VII 3d

Volkswagen Golf VIII 5d
Algemene tevredenheid : 15.89/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.18
Volgende wagen : 79.22% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf VIII 5d

Volkswagen Golf III 3d
Algemene tevredenheid : 16.13/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.63
Volgende wagen : 87.5% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf III 3d

Volkswagen Golf Plus
Algemene tevredenheid : 16.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.2
Volgende wagen : 81.03% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Plus

Volkswagen Golf Sportsvan
Algemene tevredenheid : 15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen Golf Variant
Algemene tevredenheid : 15.38/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.01
Volgende wagen : 75.28% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant Alltrack
Algemene tevredenheid : 18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Volkswagen Golf zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf Variant Alltrack

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken