Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wat zoek je?

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Audi A4 Cabriolet

Algemene tevredenheid : 16.84/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.58
Volgende wagen : 94.74% van de eigenaars van de Audi A4 Cabriolet zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 19 beoordelingen

Audi A4 Cabriolet

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Carrosserie
  • Design
  • Defecten
  • Probleem electronica 42.86 %
  • Probleem versnellingsbak 35.71 %
  • Probleem motor 14.29 %
Dashboard
  • Comfort 7.74/10
  • Prestaties 8.16/10
  • Onderhoud 6.63/10
  • Kost 6.37/10
  • Betrouwbaarheid 8.32/10
  • Gebruiksgemak 8.11/10
  • Verbruik 6.63/10
  • Veiligheid 8.58/10
  • Uitrusting 6.74/10
  • Wegligging 8.47/10

Beoordelingen van de verschillende Audi A4 Cabriolet modellen op de markt

A4 Cabriolet (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 17.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.17
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Audi A4 Cabriolet zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Audi A4 Cabriolet

A4 Cabriolet (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.84
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Audi A4 Cabriolet zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Audi A4 Cabriolet

Tests

Onze tests

Stockwagens Audi

Nieuwe audi in stock

Tweedehands Audi

Tweedehands audi

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken