Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Ben jij een F1 kenner? AutoWereld daagt je uit!

Ben jij een F1 kenner? AutoWereld daagt je uit!

Speel mee >>

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Berline

Algemene tevredenheid : 16.54/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.68
Volgende wagen : 85.63% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Berline zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 348 beoordelingen

BMW 3 Reeks Berline

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Betrouwbaarheid
  • Prestaties
  • Defecten
  • Probleem electronica 24.44 %
  • Probleem motor 18.67 %
  • Probleem slijtage binnenkant 11.56 %
Dashboard
  • Comfort 7.54/10
  • Prestaties 8.38/10
  • Onderhoud 7.22/10
  • Kost 7.03/10
  • Betrouwbaarheid 8.29/10
  • Gebruiksgemak 8.19/10
  • Verbruik 7.65/10
  • Veiligheid 8.43/10
  • Uitrusting 6.44/10
  • Wegligging 8.28/10

Beoordelingen van de verschillende BMW 3 Reeks Berline modellen op de markt

3 Reeks Berline (Generatie 7)
Algemene tevredenheid : 17.33/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.56
Volgende wagen : 88.89% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Berline zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Berline

3 Reeks Berline (Generatie 6)
Algemene tevredenheid : 18.09/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.91
Volgende wagen : 90.91% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Berline zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Berline

3 Reeks Berline (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 16.26/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.13
Volgende wagen : 92.59% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Berline zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Berline

3 Reeks Berline (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16.49/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.53
Volgende wagen : 83.88% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Berline zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Berline

3 Reeks Berline (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 16.78/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 91.3% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Berline zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Berline

3 Reeks Berline (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 15.2/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.4
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Berline zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Berline

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken