Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Gran Turismo

Algemene tevredenheid : 16.75/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Gran Turismo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 4 beoordelingen

BMW 3 Reeks Gran Turismo

  • Aankoopcriteria
  • Dealer
  • Binnenruimte
  • Carrosserie
  • Defecten
  • Probleem slijtage binnenkant 100 %
Dashboard
  • Comfort 8.25/10
  • Prestaties 7.75/10
  • Onderhoud 7.75/10
  • Kost 7.25/10
  • Betrouwbaarheid 9.25/10
  • Gebruiksgemak 8.5/10
  • Verbruik 8.5/10
  • Veiligheid 8.75/10
  • Uitrusting 5.75/10
  • Wegligging 8.75/10

Beoordelingen van de verschillende BMW 3 Reeks Gran Turismo modellen op de markt

3 Reeks Gran Turismo (Generatie 6)
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Gran Turismo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Gran Turismo

3 Reeks Gran Turismo (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

BMW 3 Reeks Gran Turismo

3 Reeks Gran Turismo (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 16.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Gran Turismo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Gran Turismo

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken