Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Touring

Algemene tevredenheid : 15.99/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.67
Volgende wagen : 81.87% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Touring zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 353 beoordelingen

BMW 3 Reeks Touring

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 24.23 %
  • Probleem slijtage binnenkant 18.85 %
  • Probleem motor 17.69 %
Dashboard
  • Comfort 7.43/10
  • Prestaties 8.16/10
  • Onderhoud 7.4/10
  • Kost 6.91/10
  • Betrouwbaarheid 8.32/10
  • Gebruiksgemak 8.15/10
  • Verbruik 7.41/10
  • Veiligheid 8.44/10
  • Uitrusting 6.1/10
  • Wegligging 8.27/10

Beoordelingen van de verschillende BMW 3 Reeks Touring modellen op de markt

3 Reeks Touring (Generatie 7)
Algemene tevredenheid : 14.2/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.4
Volgende wagen : 60% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Touring zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Touring

3 Reeks Touring (Generatie 6)
Algemene tevredenheid : 16.13/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Touring zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Touring

3 Reeks Touring (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 16.15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.73
Volgende wagen : 90% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Touring zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Touring

3 Reeks Touring (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16.03/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.62
Volgende wagen : 81.29% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Touring zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Touring

3 Reeks Touring (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.92
Volgende wagen : 88.89% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Touring zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Touring

3 Reeks Touring (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.58
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Touring zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Touring

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken