Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Citroën Berlingo 5d

Algemene tevredenheid : 14.61/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.76
Volgende wagen : 61.48% van de eigenaars van de Citroën Berlingo 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 122 beoordelingen

Citroën Berlingo 5d

  • Aankoopcriteria
  • Binnenruimte
  • Kofferinhoud
  • Prijs
  • Defecten
  • Probleem electronica 17.91 %
  • Probleem ophanging 14.18 %
  • Probleem stuurinrichting 12.69 %
Dashboard
  • Comfort 7.05/10
  • Prestaties 6.56/10
  • Onderhoud 6.7/10
  • Kost 6.75/10
  • Betrouwbaarheid 7.29/10
  • Gebruiksgemak 8.17/10
  • Verbruik 6.14/10
  • Veiligheid 7.09/10
  • Uitrusting 6.76/10
  • Wegligging 6.56/10

Beoordelingen van de verschillende Citroën Berlingo 5d modellen op de markt

Berlingo 5d (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 14.36/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.84
Volgende wagen : 57.38% van de eigenaars van de Citroën Berlingo 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo 5d

Berlingo 5d (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 14.85/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.68
Volgende wagen : 65.57% van de eigenaars van de Citroën Berlingo 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo 5d

Berlingo 5d (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Citroën Berlingo 5d

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken