Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Citroën Berlingo Multispace 5d

Algemene tevredenheid : 15.83/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.33
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Citroën Berlingo Multispace 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 6 beoordelingen

Citroën Berlingo Multispace 5d

  • Aankoopcriteria
  • Kofferinhoud
  • Binnenruimte
  • Prijs
  • Defecten
  • Probleem naverkoop/garantie 50 %
  • Probleem ophanging 50 %
Dashboard
  • Comfort 7.67/10
  • Prestaties 6.67/10
  • Onderhoud 7.67/10
  • Kost 7.33/10
  • Betrouwbaarheid 7.33/10
  • Gebruiksgemak 8.5/10
  • Verbruik 6.5/10
  • Veiligheid 7.67/10
  • Uitrusting 7.83/10
  • Wegligging 7.33/10

Beoordelingen van de verschillende Citroën Berlingo Multispace 5d modellen op de markt

Berlingo Multispace 5d (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 13/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Citroën Berlingo Multispace 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo Multispace 5d

Berlingo Multispace 5d (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17.25/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Citroën Berlingo Multispace 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo Multispace 5d

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken