Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Honda CR-V

Algemene tevredenheid : 16.8/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.98
Volgende wagen : 80.23% van de eigenaars van de Honda CR-V zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 86 beoordelingen

Honda CR-V

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Binnenruimte
  • Confort
  • Defecten
  • Probleem motor 29.03 %
  • Probleem remmen 16.13 %
  • Probleem electronica 16.13 %
Dashboard
  • Comfort 8.08/10
  • Prestaties 7.67/10
  • Onderhoud 8.21/10
  • Kost 7.49/10
  • Betrouwbaarheid 9.1/10
  • Gebruiksgemak 8.55/10
  • Verbruik 6.87/10
  • Veiligheid 8.63/10
  • Uitrusting 8.34/10
  • Wegligging 8.12/10

Beoordelingen van de verschillende Honda CR-V modellen op de markt

CR-V (Generatie 5)
Algemene tevredenheid : 20/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Honda CR-V zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda CR-V

CR-V (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 16.3/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Honda CR-V zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda CR-V

CR-V (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16.81/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.77
Volgende wagen : 77.19% van de eigenaars van de Honda CR-V zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda CR-V

CR-V (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17.08/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.92
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de Honda CR-V zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda CR-V

CR-V (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 16.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.33
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Honda CR-V zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda CR-V

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken