Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Porsche Cayenne

Algemene tevredenheid : 16.37/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.8
Volgende wagen : 80.49% van de eigenaars van de Porsche Cayenne zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 41 beoordelingen

Porsche Cayenne

  • Aankoopcriteria
  • Prestaties
  • Merk
  • Confort
  • Defecten
  • Probleem electronica 37.04 %
  • Probleem naverkoop/garantie 25.93 %
  • Probleem slijtage binnenkant 11.11 %
Dashboard
  • Comfort 8.66/10
  • Prestaties 8.59/10
  • Onderhoud 7.08/10
  • Kost 5.95/10
  • Betrouwbaarheid 8.63/10
  • Gebruiksgemak 8.63/10
  • Verbruik 6.33/10
  • Veiligheid 9.17/10
  • Uitrusting 5.95/10
  • Wegligging 8.78/10

Beoordelingen van de verschillende Porsche Cayenne modellen op de markt

Cayenne (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Porsche Cayenne

Cayenne (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 16.17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 9.23
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de Porsche Cayenne zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Porsche Cayenne

Cayenne (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 16.65/20 Gem. verbruik (l/100km) : 13.03
Volgende wagen : 88.24% van de eigenaars van de Porsche Cayenne zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Porsche Cayenne

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken