Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Skoda Fabia Combi

Algemene tevredenheid : 15.07/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.6
Volgende wagen : 72.88% van de eigenaars van de Skoda Fabia Combi zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 59 beoordelingen

Skoda Fabia Combi

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Kofferinhoud
  • Verbruik
  • Defecten
  • Probleem electronica 25 %
  • Probleem ophanging 12.5 %
  • Probleem motor 10.94 %
Dashboard
  • Comfort 6.69/10
  • Prestaties 7.31/10
  • Onderhoud 6.62/10
  • Kost 7.2/10
  • Betrouwbaarheid 7.85/10
  • Gebruiksgemak 8.19/10
  • Verbruik 7.6/10
  • Veiligheid 7.44/10
  • Uitrusting 6.97/10
  • Wegligging 7.22/10

Beoordelingen van de verschillende Skoda Fabia Combi modellen op de markt

Fabia Combi (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 17.75/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de Skoda Fabia Combi zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Fabia Combi

Fabia Combi (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 14.52/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.74
Volgende wagen : 68.97% van de eigenaars van de Skoda Fabia Combi zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Fabia Combi

Fabia Combi (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 15.27/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.54
Volgende wagen : 76.92% van de eigenaars van de Skoda Fabia Combi zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Fabia Combi

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken