Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Volkswagen Golf VIII 5d

Algemene tevredenheid : 15.9/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.19
Volgende wagen : 79.27% van de eigenaars van de Volkswagen Golf VIII 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 410 beoordelingen

Volkswagen Golf VIII 5d

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Betrouwbaarheid
  • Verbruik
  • Defecten
  • Probleem electronica 24.56 %
  • Probleem motor 21.35 %
  • Probleem versnellingsbak 12.1 %
Dashboard
  • Comfort 7.56/10
  • Prestaties 7.51/10
  • Onderhoud 6.99/10
  • Kost 7.03/10
  • Betrouwbaarheid 8.1/10
  • Gebruiksgemak 8.18/10
  • Verbruik 7.26/10
  • Veiligheid 8.21/10
  • Uitrusting 6.77/10
  • Wegligging 8.06/10

Beoordelingen van de verschillende Volkswagen Golf VIII 5d modellen op de markt

Golf VIII 5d (Generatie 8)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Volkswagen Golf VIII 5d

Golf VII 5d (Generatie 7)
Algemene tevredenheid : 16.42/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.79
Volgende wagen : 80.56% van de eigenaars van de Volkswagen Golf VIII 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf VII 5d

Golf VI 5d (Generatie 6)
Algemene tevredenheid : 15.97/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.92
Volgende wagen : 79.56% van de eigenaars van de Volkswagen Golf VIII 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf VI 5d

Golf V 5d (Generatie 5)
Algemene tevredenheid : 15.84/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.41
Volgende wagen : 75.73% van de eigenaars van de Volkswagen Golf VIII 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf V 5d

Golf IV 5d (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 15.35/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.44
Volgende wagen : 88.24% van de eigenaars van de Volkswagen Golf VIII 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf IV 5d

Golf III 5d (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 15.1/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.45
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de Volkswagen Golf VIII 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf III 5d

Golf II 5d (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 14/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.25
Volgende wagen : 50% van de eigenaars van de Volkswagen Golf VIII 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Golf II 5d

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken