Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Volkswagen Passat Variant

Algemene tevredenheid : 15.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.39
Volgende wagen : 73.77% van de eigenaars van de Volkswagen Passat Variant zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 183 beoordelingen

Volkswagen Passat Variant

  • Aankoopcriteria
  • Kofferinhoud
  • Merk
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 33.9 %
  • Probleem motor 24.29 %
  • Probleem remmen 8.47 %
Dashboard
  • Comfort 7.95/10
  • Prestaties 7.42/10
  • Onderhoud 7.14/10
  • Kost 6.83/10
  • Betrouwbaarheid 7.78/10
  • Gebruiksgemak 8.24/10
  • Verbruik 7.54/10
  • Veiligheid 8.27/10
  • Uitrusting 7/10
  • Wegligging 7.97/10

Beoordelingen van de verschillende Volkswagen Passat Variant modellen op de markt

Passat Variant (Generatie 8)
Algemene tevredenheid : 15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.4
Volgende wagen : 60% van de eigenaars van de Volkswagen Passat Variant zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Passat Variant

Passat Variant (Generatie 7)
Algemene tevredenheid : 17.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 50% van de eigenaars van de Volkswagen Passat Variant zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Passat Variant

Passat Variant (Generatie 5)
Algemene tevredenheid : 15.51/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.37
Volgende wagen : 74.47% van de eigenaars van de Volkswagen Passat Variant zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Passat Variant

Passat Variant (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 16.33/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.65
Volgende wagen : 74.07% van de eigenaars van de Volkswagen Passat Variant zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Passat Variant

Passat Variant (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.17
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Volkswagen Passat Variant zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volkswagen Passat Variant

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken