Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wat zoek je?

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Skoda Octavia

Algemene tevredenheid : 16.21/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.01
Volgende wagen : 81.11% van de eigenaars van de Skoda Octavia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 270 beoordelingen

Skoda Octavia

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Kofferinhoud
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 32.17 %
  • Probleem motor 14.69 %
  • Probleem naverkoop/garantie 11.89 %
Dashboard
  • Comfort 7.44/10
  • Prestaties 7.62/10
  • Onderhoud 7.38/10
  • Kost 7.65/10
  • Betrouwbaarheid 8.41/10
  • Gebruiksgemak 8.37/10
  • Verbruik 7.81/10
  • Veiligheid 8.01/10
  • Uitrusting 7.67/10
  • Wegligging 7.96/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Skoda Octavia
Algemene tevredenheid : 16.3/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.75
Volgende wagen : 82.05% van de eigenaars van de Skoda Octavia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Octavia

Skoda Octavia Combi
Algemene tevredenheid : 15.9/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.14
Volgende wagen : 77.78% van de eigenaars van de Skoda Octavia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Octavia Combi

Skoda Octavia Scout
Algemene tevredenheid : 17.33/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.88
Volgende wagen : 91.67% van de eigenaars van de Skoda Octavia zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Octavia Scout

Tests

Onze tests

Stockwagens Skoda

Nieuwe skoda octavia in stock

Tweedehands

Tweedehands skoda octavia

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken